В рамките на изминалия ден са установени  21 водачи, качили

...
В рамките на изминалия ден са установени  21 водачи, качили
Коментари Харесай

Заловиха нова порция дрогирани и пияни шофьори

В рамките на миналия ден са установени  21 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол, осведоми пресцентърът на Министерство на вътрешните работи. Данните от профилираната полицейска интервенция за съблюдаване Закона за придвижването по пътищата са междинни и в тях са включени резултати, систематизирани към 16 часа, се прецизира в информацията.

Според справката 15 от седналите зад кормилото са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 6 - с над 1,2 на 1000, двама са отказали тестване. Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 11 водачи, а трима са отказали да бъдат тествани.

По систематизирани данни по метода " линеен надзор " са тествани 1884 МПС и 1966 водачи и пасажери, посочват от Министерство на вътрешните работи. За установени нарушавания са формирани 439 фиша и 100 АУАН. Установен е един лидер, карал след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, няма открити  водачи, карали с над 1,2 промила. Двама са засечени да карат под влияние на наркотични субстанции или техни аналози.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР